Wat is scouting?

Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Want scouting is uitdagend en afwisselend! Je doet elke keer weer iets anders, bent veel buiten, in het bos of op het veld, maar ook af en toe binnen voor een toneelstuk of creativiteit. En als je ouder wordt nemen je uitdagingen, verantwoordelijkheden en mogelijkheden toe, ga je kamperen, naar het buitenland, zelf organiseren, en word je misschien wel zelf leiding.
Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die jaren bij één of meerdere speltakken actief zijn!

Lijkt het jou ook leuk om mee te pionieren aan Scouting Novo Mundo? Lijkt het jou super om leiding te geven aan een groep enthousiaste kinderen? Of voel je meer voor het ondersteunen van de jeugd- en kaderleden vanuit een bestuurlijke functie? Je bent van harte welkom! Laat het ons weten via het formulier vrijwilliger en wij nemen contact met jou op.