Speltakken

Een scoutinggroep is opgebouwd uit verschillende leeftijdsgroepen, ook wel speltakken genoemd. Zo kent een scoutinggroep bevers, welpen, scouts, explorers, roverscouts en plusscouts.
Klik op de speltakken voor meer informatie.

Iedere speltak heeft een leidingteam met een teamleider.
De leiding van iedere speltak is zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de organisatie van activiteiten.
Alle leiding vormt samen met enkele ouders de groepsraad, die wordt geleid door een groepsbestuur.

Van-bevers-tot-roverscouts-def-

Het groepsbestuur bestaat uit verschillende vrijwilligers en draagt samen met de groepsraad zorg voor de zaken die specifiek betrekking hebben op het draaien van de speltakken en de organisatie van de grotere (gezamenlijke) activiteiten. Het groepsbestuur helpt en ondersteunt de jeugd- en kaderleden.
Het groepsbestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Verder heeft de groep een groepsbegeleider, praktijkbegeleider en een ledenadministratie.

Mogelijkheden te over om actief te zijn binnen onze vereniging. Is er iets dat je aanspreekt geef je op via het tabblad ‘vrijwilliger’. Wij nemen dan contact met je op.