Kaderleden

Scouting Novo Mundo streeft naar een vast leidingteam bij al onze speltakken. Zowel voor de jeugdleden, hun ouders en de leiding zelf is dat plezierig. Bij vragen of andere zaken die ouders belangrijk vinden om te bespreken, weten ze bij wie ze terecht kunnen.
Zowel voor het leidingteam van de bevers als van de scouts zijn we nog op zoek neer nieuwe leiding … durft u deze uitdaging aan? Aarzel niet een neem contact op met Katinka van der Linden, onze groepsbegeleider. Dit kan via groepsbegeleider@scoutingnovomundo.nl
Hieronder een overzicht van hoe onze leidingteams eruit zien.

Bevers
Mirella Hoeve
Debby Tenniglo
Myrna van Haastert
Roy Philip
Jordy Hess

Voor vragen/opmerkingen kunt u een mail sturen aan: bevers@scoutingnovomundo.nl. Natuurlijk kunt u de leiding ook persoonlijk aanspreken. De ouders van de jeugdleden in deze speltakken krijgen hiertoe nadere informatie bij het aangaan van een lidmaatschap.

Anne-Sjoerd Woudstra
Jan de Leeuw
Loes de Leeuw
Grace van den Berg
Sanne van 't Hof

Voor vragen/opmerkingen kunt u een mail sturen aan: welpen@scoutingnovomundo.nl. Natuurlijk kunt u de leiding ook persoonlijk aanspreken. De ouders van de jeugdleden in deze speltakken krijgen hiertoe nadere informatie bij het aangaan van een lidmaatschap.

Scouts
Bart Bakker
Ilse Kuipers

Voor vragen/opmerkingen kunt u een mail sturen aan: scouts@scoutingnovomundo.nl. Natuurlijk kunt u de leiding ook persoonlijk aanspreken. De ouders van de jeugdleden in deze speltakken krijgen hiertoe nadere informatie bij het aangaan van een lidmaatschap.